A főzőversenyen a hangsúly továbbra is a békési alapanyagok felhasználásán van, így kérünk minden benevezett csapatot, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb alapanyagot a békési termelőktől szerezzék be!
A főzőverseny részvételi feltételei:
- a készített ételből 5 adagot a csapat átad zsűrizésre;
- az ételhez szükséges köretet külön tálalóedényben kell a zsűrinek átadni;
- a zsűrinek adott kóstolóhoz szükséges 1 db tálalóedényt és a sörpadgarnitúrát szervező biztosítja;
- a készítendő ételt árulni tilos;
- a csapatok a főzőhely tisztántartásáról maguk gondoskodnak, tisztaságának megőrzését vállalják;
- az ételek elkészítése során a tűzvédelmi óvintézkedéseknek eleget tesznek, az esetleges károkért teljes körű anyagi felelősséget vállalnak;
- a főzéshez szükséges tűzifáról, alapanyagról, főzőedényről, eszközökről a jelentkező csapatok maguk gondoskodnak,
- a felhívásnak megfelelően az elkészített ételt a lehetőségekhez mérten igyekeznek békési alapanyagok felhasználásával elkészíteni
- a nevezési díjat, mely 2000 Ft/csapat, számla ellenében a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központnak legkésőbb 2016. szeptember 6-ig a csapatkapitány befizeti.
A csapatkapitányokkal tartandó megbeszélés időpontja: 2016. szeptember 6. 17:00 óra, helye: kulturális központ kápolna terme, ekkor kerül sor a főzőhelyek kisorsolására is.
Nevezési lap ide kattintva tölthető le.
A verseny időpontja: 2016. szeptember 11. (vasárnap) 9 óra
Helyszín: Békés, Élővízcsatorna
Találkozzunk a Madzagfalvi Napokon!