Új helyszínen a Daganatos klub!


Az immár sokadik alkalommal összegyűlt tagok ezen túl, a Tágas tér Egyesület épületében a Szarvasi u. 2. sz. alatt (Like Divat butik (Kossuth u.) mellett - Ady u. sarok), tartják klubfoglalkozásaikat.

A szervezők bíznak benne, hogy a frekventáltabb helyszín miatt többek számára elérhető lesz a klubfoglalkozás és egyre több embernek tudnak majd segítséget nyújtani a nehéz kérdésekkel kapcsolatban. A klub ingyenes, "önműködő" azaz, semmilyen kötelezettséggel nem jár, a klubfoglalkozásokat a tagok igényei szerint alakítjuk. Felvilágosítás, gyógyulási módok, tapasztalatcsere, lelki segítség, szakmai tanácsadás, akár személyre szabottan is...

A klub állandó pártfogója, Dr. H. Kovács Eszter szakmai támogatása mellett, a későbbiek folyamán szakorvosok, tanácsadók részvételével havonta találkoznak a tagok. Ha Ön vagy hozzátartozója valamilyen módon érintett a Rákos betegségekkel kapcsolatos témákban, és szeretne egy bátor összetartó közösséghez tartozni, várjuk szeretettel a következő klubfoglalkozásra, amelyre 2016.09.26-án hétfőn 14 óra 30 perckor kerül sor.

Bővebb információ munkaidőben 643-588, 20/229-6290-as telefonszámokon.

Kapcsolattartók: Palotásné Balog Erzsébet, Molnárné Kiss Tímea terápiás segítők

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!