25 éves a Sarkadi Polgárőr Egyesület


Megjelent: 2016 Szeptember 3. ( Szombat ) 15:32
Módosítva: 2016 Szeptember 18. ( Vasárnap ) 18:15
25 éves jubileumát ünnepelte a Sarkadi Polgárőr Egyesület.

Az ünnepségen részt vett Dr. Mokán István polgármester, Dr. Vass György alpolgármester, Csordás András r. százados a Sarkadi Rendőrkapitányság közrendvédelmi alosztályvezetője, Sztancs József c. tű. alezredes a Sarkad Katasztrófavédelmi Őrs parancsnoka, Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Puskár Artúr BMPSZ járási koordinátora a Méhkeréki Polgárőrség elnöke, Tímár József a Polgárőrség Kötegyán elnöke.

Egyesületnek. Az egyesület ünnepi ülésén Fábián Imréné elnök értékelte az elmúlt 25 év munkáját. Nosztalgiázás szinten ismertette az egyesület elmúlt 25 évi tevékenységét, nem rejtve véka alá a negatívumokat sem. Az elmúlt években teljesített évi több ezer órás polgárőri jelenlét meghozta eredményét, javultak a közbiztonsági mutatók, Napi élő kapcsolatban állnak a rendőrséggel, a város vezetésével, a civil szervezetekkel és nem utolsó sorban a lakossággal..

Az ünnepségen résztvevő Gyarmati Sándor , BMPSZ elnöke hozzászólásában elismerő szavakkal méltatta az egyesület eredményeit és sikereit. Jó egészséget és további eredményes munkát kívánt.

Dr, Mokán István polgármester hozzászólásában nagyra értékelte az egyesület munkáját, melyet a város közbiztonsága érdekében végeznek. Köszönetét fejezte ki minden polgárőrnek az önzetlen, áldozatos munkáért és ajándéktárgyat adott át a 25. éves Sarkadi Polgárőr

Az ünnepségen elismeréseket is átadtak a polgárőr mozgalomban huzamos időn át végzett áldozatos munkáért. 20 és 15 év utáni polgárőr munkáért többen vettek át emléklapot, ajándékcsomagot.

Az ünnepség hivatalos része után szórakoztató programok várták a polgárőröket, családtagjaikat és meghívott vendégeiket. Tűzoltó –és rendőrségi bemutató után közös ebéd és kötetlen szórakozás következett.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!