Tizenhat év legnagyobb slágereivel jön az Ismerős Arcok!  


Nyerges Attila, az Ismerős Arcok gitáros-énekese lényegében hazajön Békés megyébe a kolbászfesztiváli koncertjük idején, október 29-én is.

– Nagynéném kondorosi, és náluk minden évben készítünk kolbászt, aktívan kiveszem a részem a gyúrásból és a kolbász fogyasztásából is – hangsúlyozta Nyerges Attila. – Mi néhányan töltjük a kolbászt, és már így is jó a hangulat. Hallom, a koncertünk napján a Csabai Kolbászfesztiválon 750 csapat gyúr majd, el sem tudom képzelni, az milyen hangulatot jelenthet. Már várjuk, hogy átéljük a zenekarral együtt, és igyekszünk mi is hozzátenni valamit ahhoz, hogy jól szórakozzanak a rendezvény látgatói. Az elmúlt 16 év legnagyobb slágerei mellett újdonságokkal is előrukkolunk. Szeretnénk azoknak is élményt nyújtani, akik régóta ismernek bennünket, és azoknak is, akik most hallanak, látnak először.

Az Ismerős Arcok gitáros-énekese elmondta, ahogy a kolbászban, úgy az ő zenéjükből is sokféle íz érik össze. A hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a dzsessz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága.

– Valamennyi szerzeményünk a hat zenekari tag lelkének zenei lenyomata – fogalmazott Nyerges Attila. – Zenénk kortalan, generációról generációra öröklődik, miként a kolbászkészítés tudománya.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!