Három teherautónyi adomány Gyergyóba!


A Hegyei, Paulcsik és az Öreg család szervezésében a hétvégén ismét adományokat kapott a gyergyói Szent Anna Gyermekvédelmi Központ.

Idén már harmadszor vittek adományt a békési családok, de a tervek szerint ebben az évben mégegyszer utaznak, mert még egy fordulóra való adomány egyszerűen nem fért fel a teherautókra.

15 mázsa liszt mellett ruhák, cipők, játékok, tisztító- és tisztálkodási szerek, friss zöldségek kerültek le a három kisteherautóról, továbbá sok zsáknyi ruhanemű, lábbeli, játék, amit a békésiek küldtek Böjte atya gyermekeinek.

Fontos és hasznos része volt az adománynak egy ipari gáztűzhely, amin végre kényelmesebben és nagyobb mennyiségben is tudnak főzni az otthon 35 kis lakójának.

Mint azt Hegyesi Gáborné a Székelyhon.ro hírportálnak nyilatkozta:

"Sehol nem hirdetjük az adománygyűjtést, szájról szájra terjed, és mivel megbízhatók vagyunk, folyamatosan hozzák a felajánlásokat az emberek. Próbálunk fertőzni. Célként fogalmazódott meg bennünk az is, hogy minél több békésit hozzunk ide, és hogy minél több gyergyói eljöjjön hozzánk. A testvérvárosi kapcsolatban ez a lényeg"



Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!