SZKIRG-Ígértük


Október 5. programja

A rendhagyó órák ezen a napon is folytatódtak. István bácsi, Tóth Kati néni megszervezte, hogy három osztállyal is felmentek a Református Templom harangtornyába. A gyerekek számára nagy élményt jelentett a 4 harang megtekintése.

Vérné Kati néni is folytatta az osztályokkal a népdalok gyűjtését, éneklését. Az informatika órákon a prezentációk is egyre bővülnek.

Délután az érdeklődő diákok számára a Békési Kábítószerügyi Egyeztető Fórum munkatársai kreatív délutánt szerveztek. Gyermekeink kreativitásának csak a képzeletük szabott határt, hisz a hozzávaló kellékek sokaságát a KEF biztosította számukra. Ezúton is köszönjük!

Az 5.c osztályhoz alsós tanító nénijük Öreg Erika néni látogatott el fajátékokkal. Ez a délután számukra a felhőtlen játéké volt.

Egy lelkes kis csapat Gyulára kirándult. Az Almássy-kastélyt látogatták meg. A tárlatvezető bemutatta egy XIX. sz. –i kastély életét a cselédségtől a bárói életig. Az interaktív kiállítás a gyermekek számára nagy élményt jelentett. Ez után múzeumpedagógiai foglalkozáson vettek részt. Egy kis illemtani bevezető után legyezőt készítettek a gyerekek.

A nap programja a vár látogatásával zárult.

Tételek: 1 - 20 / 148 (8 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!