Idegenben továbbá is veretlenek


Vasárnap este a Békés-Drén KC felnőtt csapata Lajosmizsére utazott az NBI/B-s bajnokság 6. fordulójában. Az addigi eredményekre való tekintettel egy kiélezett mérkőzésre számíthattak a nézők. Békési góllal indult a találkozó, amire egyből jött is a hazaiak válasza. Felváltva estek a gólok a mérkőzés elején, egyik csapat sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni. Majd csapatunk a félidő közepén kihasználva a Mizse hibáit, egy remek 0-5-ös etappal jelentős előnyre tett szert, amivel a 21. percben már 7-12 volt az eredmény állása. Ekkor a hazaiak edzője időt kért és rendezte sorait, amivel a félidő közepére csökkentette hátrányát a hazai alakulat, így 12-14-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészben egy-két találattal rendre a békésiek vezettek, de a házigazdák folyamatosan a sarkukban voltak. Oly annyira, hogy az 53. percben ki is egyenlítettek. A végjátékban a 24-24-es eredményről végül a Békésnek sikerült jobban elmozdulni pontos játékával, így eldöntötték a vasárnapi két pont sorsát.

Mizse KC - Békés-Drén KC 25 - 29 (12-14)

Békés: Vikor F. - Kovács P. 3, Kopcsák J., Szilágyi D. 3, Varsandán Á. 2, CIFRA T. 9 (2), HERCZEGH J. 7. Csere: Domokos D., Pankotai B. (kapusok), Gazsó P., Oláh G. 4, Polgár T., Kánya L. 1, Horvácki M., Domokos I., Felföldi G.

Mizse legjobb dobói: Benke 7, Takács 5 (3).

Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2.

Papp Bálint (edző): - Végig nagyon kiélezett csata volt. Amikor lehetőségünk lett volna, hogy döntésre vigyük, rendre hibáztunk, ennek ellenére nagyon fontos két pontot szereztünk.

A következő mérkőzés október 22.-én lesz a Balassagyarmat csapata ellen 18 órától a Békés Városi Sportcsarnokban!

Várunk Mindenkit! Hajrá Békés!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!