Eredmények -szinte minden korcsorport játszott a múlt héten


Következik a Hepp Kupa újabb fordulója.

Az elmúlt héten sok mérkőzést játszottak le az utánpótlás korcsoportjaiban is. A klub elnöke is megnézett néhány mérkőzést. Erdei Ferenc rövid értékelésével nyújtjuk át a hét eredményeit:
"Nagy örömömre szolgált a hosszú hétvégén a fiatalok mérkőzéseit megnézni. Úgy a kecskeméti Mercedes Akadémia elleni derbit, mint a szerb rutinos játékosok elleni meccset értékelve. Ezek a meccsek is megmutatták, hogy egy ilyen kis klub is, mint a Békési SzSK képes méltó ellenfele lenni a játékosok számában és anyagi háttérben sokkal nagyobb akadémiai csapattal szemben, vagy éppen a kosárlabda kultúrában fényévekkel előttünk járó szerb gárda ellen játszva.Eredménytől függetlenül gratulálok! Szép munka az edzőktől és szép munka a játékosainktól!"


U-11-es lányok:
Békési SzSK- Szolnok 1-es csapat: 105-18
Békési SzSK- Szolnok 2-es csapat: 30-33
U-11-es fiúk:
Békési SzSK- Karcag:77-27
Békési SzsK- Békéscsabai KK: 80-18
U-14- es fiúk:
Békési SzSK- Kecskemét B: 60-36
Békési SzSK- Békéscssi KK: 42-95
U-14-es lányok:
Békési SZSK-Ceglédi KE 70-39
Békési SzSK- DVTK Miskolc: 36-64
U-16-os fiúk:
Békési SZSK – Kecskeméti KA 67-83
U-18 Vásárhelyi Kosársuli – Békési SZSK 70 – 72
U-20 Békési SzSK – MEAFC: 63 – 93
Aradi Felnőtt Liga
Békési SzSK – KK Coka: 64 – 86

Felnőtt NB/I-B- csapatunk is bajnokit játszott szombaton. A MEAFC ellen küzdve 16 pontos vereséget szenvedtünk el.
Balog Vilmos:
"A Vásárhelytől elszenvedett vereség nagyon fájó volt. Láttam a héten a játékosokon, hogy szeretnének javítani. Nagyon nagy elszántsággal készültünk erre a mérkőzésre. Sajnos a győzelem elmaradt, de az előző heti teljesítményünkön sikerült javítani. Sajnos egy negyedet olyan magabiztossággal nyert meg a Miskolc, hogy a szépítésen kívül többre nem tellett a mérkőzés végére.
A feladat az, hogy a görcsösséget oldjuk fel a játékosainkban. Győzni akar mindenki, ebből kell csapatszinten felépíteni a sikert. A védekezésünknek keményebbnek, határozottabbnak kell lennie végig az egész mérkőzés ideje alatt. A lepattanók fontosságát hangsúlyozzuk folyamatosan, mégis rendre alulmaradunk az ellenfelekkel szemben. Ezen is javítanunk kell. A támadójátékunk két éven keresztül kiemelkedő volt. Eddig itt is elmaradunk a várakozástól. A játékunk sebessége nem megfelelő. Így feladat van bőven. A következő két hétben igyekszünk ezeket a hibákat kijavítani, hogy az Eger ellen győzelemnek örülhessünk végre."
Calle PubFood Békés – MEAFC: 75 – 91
(18-26; 15-13; 13-33; 29-19) Jv.: Gergely Csaba, Kapusi Gábor, Bács Csaba MKOSZ ell.: Bernáth András
Krstic D.: 15/9; Koma D.: 22; Kertész D.: 7; Gruda G.: 2; Molnár Á.,
Nagy B.: 9/3; Nagy Cs.: 3; Zsíros G.: 17/12; Csorba Sz.; Tóth Cs., Balog G., Sódar D.

Következik a Hepp Kupa újabb fordulója. A sorsolás alapján Péccsel mérkőzik a továbbjutásért a békési csapat 2016.november 3-án 16.30-tól.

Hajrá Békés! Hajrá BSzSK!

Erdei K.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!