Köszöntő Szociális Munka Napra!


„Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel.” (Teréz anya)

A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ ( köznyelven: Családsegítő Szolgálat) mindig is szeme előtt tartotta azon kötelező érvényűnek tekinthető elvét, miszerint a lakosság szolgáltatásokhoz való hozzáférését, ezekhez való közvetítést maradéktalanul megtartsa, támogassa. A Családsegítő Szolgálat 20 éves múltja alatt tapasztalt, jogszabályi környezetben jártas kollégák segítik és támogatták és jelenleg is támogatják a családokat, egyéneket, azokat, akik életvezetési és mentálhigiénés tanácsokat igényelnek, amikor is a családi konfliktusok már külső szakembert kívánnak, amikor egyéb ügyintézésben van szükség információra.

A Családsegítő Szolgálatnál a mindennapokban dolgozó szakemberek a város lakosságáért vannak, azért hogy a lehetőségekhez mérten, de jobbá tegyük az emberek életet, azért hogy krízis helyzetben nemcsak a fizikai, hanem a lelki táplálék, segítség is biztosítva legyen.

Köszöntsük Őket ma, azokat akik csendben, alázatosan, saját magukból adva kimagasló társadalmi hasznosságú tevékenységét végeznek.




Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!