Győzelem a TKE ellen


Majd egy hónap utána lépett pályára hazai közönség előtt a Békés-Drén KC felnőtt csapata. Békési találattal indult a találkozó, nagy iramú játékkal sok volt a találat mindkét oldalon, a félidő 18. percére viszont jelentős előnyt tudhatott magáénak csapatunk, ugyanis sikerült 12-6-ra elhúzniuk. A folytatásban egy kiegyenlített játékét láthattak a nézők, így a félidő végén 20-15-ös eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második félidő a vendégeknek kedvezett, a békésiek kicsit bent ragadtak az öltözőben a félidő elején. 5. perc elteltével már 21-21 volt az állás. Ekkor Papp Bálint időt kért és rendezte sorait, ezután ismét nőtt a békésiek előnye, a játékrész felénél már 27-23 volt az eredmény. A végjátékban mindkét oldalon több hiba is becsúszott, de a békésiek őrizni tudták előnyüket és nyertek végül 33-27-re.

Békés-Drén KC - Törökszentmiklósi KE 33 - 27 (20-15)

Békés: Vikor F. - CIFRA T. 8 (5), OLÁH G. 7, Gazsó P. 1, Kopcsák J. 3, VARSANDÁN Á. 4, KOVÁCS P. 3.Csere: Domokos D. (kapus), Herczegh J. 3, POLGÁR T. 3, Szilágyi D. 1, Kánya L., Felföldi G., Domokos I., Kiss R., Gál A.

Törökszentmiklós legjobb dobói: Forgács 8 (2), Csuka 6.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 3/2.

Papp Bálint (edző): - Jó iramú első félidőt követően az öltözőben ragadtunk és visszaengedtük a meccsbe ellenfelünket. Szerencsére helyén volt a szívünk és fontos győzelmet arattunk.

Gratulálunk a csapatnak!

A következő mérkőzés november 26.-án lesz 18 órától a Székács-Törökszentmiklós ellen, a Békés Városi Sportcsarnokban!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!