Bottyan Budapesten és Berlinben!


Dont be a maybe! - Interjú a Békésről indult techno dj-vel!

Elsősorban gratulálunk, hogy elérted az egyik célod.

Mikor lesz a buli és hol? Nagy az öröm?

Leírhatatlan J.Minden napom ugy telik, hogy nézem a naptárat mennyi nap van hátra.Pontosan November 26-án szombaton a Hashtag club and bar-ban.

A decemberi meg a Kikötő clubban. Mindkettő a belvárosban.

Mivel készülsz/készültök az estére és milyen fellépők lesznek November 26-án?

Egy live szettel nyitom az estét azután a többieken a sor, hogy megmutassák miről is szól amit létrehoztunk. Ez egy hatalmas dolog az életemben, hogy 3 olyan dj/producerrel dolgozom most együtt, akikkel ugyanaz az álmunk és célunk.

Elsősorban kiemelném David Salow-t aki Budapesten az Akvárium club-tól megjárta a Corvint is és egy példamutató dj/producer több éves tapasztalattal a háta mögött.

Utána Miss Mikey aki az egyetlen női tagunk és ötleteivel, stílusával színesíti a csapatot. A harmadik tagunk Andrija Jager aki a Minimal Art Family létrehozója és egy hihetetlen tehetséges , segítőkész zenész, akitől rengeteget tanulnak a hazai amatőr és pro dj/producerek és egy követendő példa.

Vendég fellépőként pedig Future Flow érkezik hozzánk, akiről érdemes tudni, hogy számos fesztiválon megfordult.

Mik a tervek jövőre? Fesztivál? Vidék? Külföld?

Vannak leszervezett dátumaink 2017-re, február 18-án Bernáthy Zsiga jön el az esténkre mint vendég fellépő 2 órás live acttal.

Amit még kiemelnék, hogy Április 15-én lesz egy 18 órás bulink a Kikötő club teraszán, délután 1-től másnap reggel 7 -ig kilenc hazai dj/producerrel és egy külföldi fellépővel.

A január, március és a többi hónap még szervezés alatt van, de annyit elárulhatok, hogy vidékre is megyünk. Természetesen szeretnénk eljutni pár hazai fesztiválra, is mint pl Volt vagy Sziget, de ha Békés megyébe eljutnánk és hazai pályán játszhatnánk az hatalmas dolog lenne számomra.

Külföldet is megcélozzuk, én például Berlinben fogok fellépni január 28-án.

Esetleg új dalok?Album?

Már 1 hónapja dolgozom 3 olyan számon, amire azt mondom, hogy ez az igazi "Bottyan Style". December 30-án fogom publikálni és feltölteni oldalakra. Többet nem szeretnék elárulni, legyen titok s meglepi J


Mit jelent számodra a Dont be a maybe pár szóban?

Közösség, techno, mosoly J így tudnám röviden jellemezni.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


david bottyan