Igazi jégpálya 600 négyzetméteren a Csabai Rendezvénypajtában!


Ingyenes próbakorcsolyázás 24-én és 25-én 17 órától!

A palánkkal körülvett 20 x 30 méretű jégpálya az U8-as, U10-es, és az U12-es korosztálynak jéghokira is kiválóan alkalmas. Már beüzemelték a kompresszort és a hűtőtartályt, melyekkel már folyamatosan hűtik a jeget. A kezdőkre is gondoltak. Beszereztek korcsolyapingvineket, melyekbe fogódzkodva, azokat tologatva biztonságérzetük lesz a tanulóknak. Természetesen az emberi segítség sem hiányzik majd, oktató révén is megtehetik az első lépéseket, jobban mondva csúszásokat a kezdő korisok.

Az üzemeltető Csabai Rendezvényszervező Kft.-nél elmondták, a rendezvénypajta adottságai kiválóan alkalmasak a korcsolyázásra és a jéghokira is. Áprilistól őszig jöhetnek újra az esküvők, koncertek, szórakoztató rendezvények. Ebben az időszakban már csak az italokba kerül jég. A pajtában akár 700 vendég is kényelmesen le fog tudni ülni.

No, de vissza a korcsolyaszezonra, a kiegészítő szolgáltatások sem hiányoznak majd. Büfét, vizesblokkot alakítottak ki, a pálya melletti részt gumitéglákkal borították le a korcsolyák védelme miatt. Akinek pedig nincs korcsolyája, lehetőség van annak bérlésére. A pálya melletti részen kényelmesen lehet parkolni is.

Szóval minden adott az önfeledt, komfortos téli sportoláshoz, kikapcsolódáshoz, baráti találkozókhoz, közös családi programokhoz.

A Csabai Kolbászház és Rendezvénypajta Facebook oldala.


(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!