Ajándék - kiállítása lesz Horváth Hajnalkának.


A Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 2016. december 02. (péntek) 17,00 órakor nyílik a Horváth Hajnalka alkotóművész Ajándék című kiállítása.

Az alkotó szavait idézve, szeretettel ajánljuk figyelmébe kiállításunkat.
Kedves Olvasó! E néhány sor azért íródott, mint ahogyan a régi irodalmak lapjain is olvasható: Ajánlom Magamat! Persze nem személyemről van szó, hanem az alkotásaimról! A nevem Horváth Hajnalka, Békésen élek és már jó pár éve akvarell képeket készítek, ahogyan most is! A képek színesek, viccesek, néhol ironikusak, a tőlem megszokott módon, a valóságot tükrözőek, amelyet kiragadok a hétköznapokból, de vannak az emberi szépséget kifejezők, vagy éppen a természet ajándékait ábrázolók. December második napján 17.00 órakor Szeretettel Invitálom Önöket, Benneteket Ajándék című kiállításom megnyitójára. Az ünnepek közeledtével egy kis meglepetést is tartogatok azok számára, akik ekkor velem és képeimmel töltik e pénteki nap kora estéjét!"
A kiállítást megnyitja: Izsó Gábor Békés város polgármestere. Közreműködnek: Gulyás Mónika Alexandra és Őri Ágnes Dzsenifer az Alapfokú Művészeti Tagiskola növendékei és Gyucha György, a Dr. Hepp F. Általános Iskola 4. a osztályos tanulója.
Megtekinthető: 2017. január 13-ig, az intézmény nyitvatartási ideje alatt. Belépés díjtalan! Mindenkit szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!