Kölyök – Akadémia Tehetségpont


Labdarúgás tehetségműhelyek

"Pedagógiai munkánk során azon dolgozunk, hogy a református iskolába járó gyermekek kibontakoztathassák képességeiket, megtaláljuk számukra azt, amiben tehetségesek, amiben örömüket lelik!"

Iskolánk alsó tagozatán már több mint tíz éve tartunk labdarúgó edzéseket, szervezett keretek között.

2004-től Gion Márton tanító, labdarúgó edző vezeti a foglalkozásokat, aki az eredményes és hatékony munkavégzés érdekében az évek folyamán elvégezte az MLSZ-D labdarúgóedzői képzést, valamint az UEFA-B licencet is.

Két korcsoportban, heti rendszerességgel a Petőfi utcai alsó tagozat udvarán és tornatermében zajlanak az edzések, ahol évről-évre 40-50 labdarúgást szerető gyermek "kergeti" a labdát.

Rendszeresen képviseljük iskolánkat az országos Bozsik-programon, továbbá minden évben számos labdarúgó tornán, diákolimpiai mérkőzésen, barátságos találkozón részt veszünk, ahol szép sikereket érünk el, számos érmet, kupát gyűjtöttünk már.

Refi Kupa néven, házibajnokságon is népszerűsítjük a focit. A program segít csapattá kovácsolni az osztályokat, ebben nagy szerepe van a lelkes szülőnek, rendszeres támogatóinknak.

A 2015/2016-os tanévtől, mivel iskolánk Akkreditált Kiváló Tehetségpontként a tehetséges gyermekek kibontakoztatásában nagy szerepet vállalt, tehetségműhely foglalkozások keretében valósulnak meg az edzések.

Akkreditált Kiváló Tehetségpont


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!