Évzáró a Békési Polgárőrségnél


Évzáró a Békési Polgárőrségnél

A Békési Polgárőrség KHSz 2016. December.16.-án tartotta, immár hagyományos évzáró összejövetelét.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Cseh István OPSZ Etikai Bizottság elnöke Ladányi Zoltán r. ezredes, rendőrségi főtanácsos Békés Város Rendőrkapitánya, Kiss András tű. ezredes a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató helyettese, Gulyás Lajos r. alezredes és Hajdú Gábor tű. alezredes Békés Megyei Védelmi Bizottság tagjai, Dr Farkas László Békési Járási Hivatal vezető-helyettese, Mucsi András és Dr.Gosztolya Ferenc Békés város Képviselő Testületének tagjai , Nagy József róm.kat. esperes, Kolozsi József a Törökszentmiklósi Polgárőrség elnöke és a BMPSZ elnökségnek több tagja.

Gyarmati Sándor elnök köszöntőjében röviden értékelte az elmúlt évet. Elmondta, hogy Gál Sándor László polgárőr 2.200 szolgálati órát teljesített 2016.évben, ezért a mai napon dr. Túrós András az OPSZ elnöke Elnöki Dicséretbe és jutalomba részesíttette. 2016. október 23.-a tiszteletére Virág István az Év Polgárőre kitüntetésben részesült, majd Stéfán Mihály, Korcsok János és Nagy Sándor polgárőröknek a kimagasló szolgálat ellátásáért Oklevelet és Ajándékcsomag adott át.

Cseh István OPSZ Etikai Bizottság elnöke elismeréssel szólt a békési Polgárőrök munkájáról, az OPSZ elnöksége kiválóra értékelte a Békési Polgárőrség KHSZ tevékenységét.

Ladányi Zoltán r. ezredes, Békés város Rendőrkapitánya megköszönte a polgárőrök önzetlen munkáját, melyet a bűnmegelőzés területén végeztek. A Rendőrség számít a jövőben is a munkájukra.

Mucsi András önkormányzati képviselő elmondta, hogy az Önkormányzat nagyra értékeli a Polgárőrség tevékenységét. Megköszönte azt a munkát, melyet a városért végeztek az elmúlt évben.

Nagy József róm.kat. esperes a Polgárőrökért mondott imát, majd asztali áldást.

Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke elmondta még, hogy szerény vacsora lesz, hiszen a Polgárőrség takarékosan gazdálkodik – gépkocsira gyűjti a pénzét .

Ez úton is kéri a Polgárőrség támogatóit, hogy segítsék támogatásukkal az Egyesület gépkocsivásárlást.

A finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a baráti kötetlen beszélgetés.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!