Éves köszönetnyilvánítás


Sikeres évet zárt a Szent Lázár Alapítvány a 2016-os év során rengetek új élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk.

Ez évben is aktívan részt vehettünk Békés város életében, több, a közösség számára szervezett rendezvényünk, projektünk megvalósítása során. Ilyen volt többek között az áprilisban megrendezésre kerülő emléktábla avatás, mely a régi Hunyadi téri iskola emléke előtt tisztelgett. Majd júniusban elindult a Szent Lázár Alapítvány Ortopédiai szakrendelése, mely egész évben várta az érdeklődőket. Szintén júniusban került megrendezésre az első Életrevalók klub gyűlése is. A nappali ellátásban pedig elérkeztünk a 10 éves évfordulóhoz is. A szeptemberben megrendezésre kerülő Madzagfalvi napok során mintegy 400 látogatót vonzottak programjaink. A novemberben megrendezésre kerülő Roma kulturális nap alkalmával pedig a város nagycsoportos óvodásainak szerveztünk szórakoztató programot.

Ebben az évben többször volt szerencsénk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület felajánlásait a város rászorulóinak körében szétosztani, illetve több alkalommal tudtunk ruhaosztást is szervezni. Decemberben az Én is tudok segíteni! keretein belül 300 családnak és személynek tudtunk élelmiszer felajánlással segítséget nyújtani. Nappali ellátottjainknak számára is egész évben szerveztünk programokat, így volt lehetőségük ellátogatni a gyulai Almássy-kastélyba, vagy a gyopárosfürdői strandra, többször főzéssel is kedveskedtünk számukra.

A munkaerőfelvétel ebben az évben is állandó volt, dolgozóink száma gyarapodott, ezt 2017-ben is folytatni kívánjuk. Különféle szolgáltatásaink sikerességének köszönhetően éves bevételeink is növekedtek, a kitűzött célokat sikerült elérnünk, együttműködő partnereink száma is gazdagodott.

Továbbra is várjuk a megváltozott munkaképességű dolgozni vágyók jelentkezését. Jelentkezni telefonon a 66/643-588-as és a 66/646-017 számon lehet, illetve személyesen a Békés Hunyadi tér 1/1. szám, és a Békés, Petőfi u. 33. szám alatt.

Szeretnénk továbbá köszönetet mondani a Henkel Magyarország Kft.-nek, a Família tésztának, a Sweet-Food Kft-nek, a Magyar Vöröskersztnek és mindazoknak a magánszemélyeknek, akik felajánlásaikkal támogatták célkitűzéseink megvalósítását.

Az Szent Lázár Alapítvány minden dolgozójának és munkatársának köszöni a sikeres együttműködést, az egész éves munkát, továbbá békés boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kíván Kovács Istvánné intézményfenntartó és Kovács Ildikó igazgatóasszony.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!