Kékkovács Mara hamarosan városunkba érkezik!


Világhírű sztárokkal, bravúros tánckarral és fényűző díszlettel érkezik Békésre az Orfeum Vándorszínpad Újévi Operett Gála előadásával.

A népszerű sztárok között itt lesz a békési születésű Kékkovács Mara színművésznő, a Budapesti Operettszínház művésznője, aki játszik operettekben és musicalekben egyaránt. A művésznő az elmúlt években a világ számos pontján aratott sikert, többek között Bécsben, Londonban, Amsterdamban, Tokióban és most Békésen is! A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati a Memory Interoperett primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak. https://www.youtube.com/watch?v=r-krwVJLz30 Időpont: 2017. január 19. (csütörtök) 19 óra Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) Közel három órán át, vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek az Orfeum Vándorszínpad műsora a kulturális központ színházteremben gálaműsor keretében 2 felvonásban, mindössze 20 perces szünettel. A somlói Tornai Pincészetnek köszönhetően, borkóstolóval is várják szeretettel a nagyérdeműt. Online jegyvásárlásért kattintson ide! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A népszerű sztárok között itt lesz a békési születésű Kékkovács Mara színművésznő, a Budapesti Operettszínház művésznője, aki játszik operettekben és musicalekben egyaránt. A művésznő az elmúlt években a világ számos pontján aratott sikert, többek között Bécsben, Londonban, Amsterdamban, Tokióban és most Békésen is!

A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati a Memory Interoperett primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.

https://www.youtube.com/watch?v=r-krwVJLz30

Időpont: 2017. január 19. (csütörtök) 19 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

Közel három órán át, vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek az Orfeum Vándorszínpad műsora a kulturális központ színházteremben gálaműsor keretében 2 felvonásban, mindössze 20 perces szünettel.

A somlói Tornai Pincészetnek köszönhetően, borkóstolóval is várják szeretettel a nagyérdeműt.

Online jegyvásárlásért kattintson ide!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!