Évértékelő Magyarbánhegyesen


Évértékelő Magyarbánhegyesen

A Magyarbánhegyesi Polgárőr Egyesület 2017.január 28.-án tartotta szokásos évzáró összejövetelét.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke, Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság részéről Kovács Péter r. főtörzszászlós - Mezőkovácsházi Polgárőrség elnöke, Páger Károly és Tamás József önkormányzati képviselők.

Rátódi István az Egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és felkérte őket, hogy egy perces néma felállás emlékezzenek meg az elhunyt polgárőr társaikról. Beszámolt a polgárőrség 2016. évi tevékenységéről. Részletesen ismertette a 22 fős Magyarbánhegyesi Polgárőr Egyesület bűnmegelőzés területén végzett munkáját. Szolgálati órák száma 2016 évben összesen : 11220 óra volt.

Megköszönte minden polgárőrnek a 2016. évben végzett önzetlen munkáját, külön köszönetet mondott Papp Sándorné könyvelőnek és Pozsárné Nagy Ilona pályázatírónak.

Ezt követően Kovács Péter r. főtörzszászlós tolmácsolta Nagy Lajos r. alezredes Mezőkovácsháza Rendőrkapitányság vezetőjének üdvözletét, megköszönte azt az áldozatos munkát, melyet a polgárőrök végeztek a bűnmegelőzés és a közbiztonsága érdekében.

Páger Károly önkormányzati képviselő megköszönte a polgárőrök munkáját, melyet a település biztonsága érdekében végeztek. Biztosította az egyesület tagjait, hogy ebben az évben is számíthatnak az önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatására.

Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke osztotta meg gondolatait a jelen lévőkkel, megköszönte a 2016-ben végzett munkát a polgárőröknek és családtagjainak. A beszámoló alapján jónak értékelte az egyesület 2016.évi tevékenységét. További munkájukhoz sok sikert kívánt.

Békés Megyei Polgárőrök Szövetségétől elismerésben részesült : Lenti Péter, Szabó Péter és Zsilkó Lajos polgárőrök.

Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Oklevelét Kovács Zsigmond, Serfőző József, Bacsa Ferenc és Budai Ernő polgárőrök kapták lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Az évértékelő összejövetel a finom vacsora elfogyasztásával ért végett, majd kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 23 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!