Fánkot sütünk a Bio-konyhában


Itt a farsang időszaka, amelynek elmaradhatatlan édessége a fánk. Ennek az egyszerű, valamennyiünk által kedvelt desszertnek az elkészítése sokaknak okoz fejtőrést, pedig néhány jól bevált praktikával, igazán nem nagy ördöngösség az asztalra varázsolni.

Februári Bio-konyhánkban fánkot fogunk sütni Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezetésésvel. A szakkör ezúttal a megszokottól eltérő időpontban, 2017. február 11-én szombaton 16 órakor kezdődik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban a IV. Békési Farsangi Forgatag programjain belül. Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat, akik elsajátítanák a fánkkészítés praktikáit és szívesen megkóstolnák a végeredményt.

A IV. Békési Farsangi Forgatag részletes programjairól bővebben ide kattintva.

A részvétel ingyenes.

A IV. Békési Farsangi Forgatag részletes programjáról ide kattintva olvashat.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


fánk farsang