Helytállás a Főnix kupán


Idén is megrendezésre került a Főnix-kupa Debrecenben. Évek óta egyesületünktől részt veszünk az utánpótlástornán valamelyik csapattal. A hétvégén Tar Bence és Vida János edzők vezérletével, két csapattal indultunk a 9-10 évesek korosztályában. Három napos volt a rendezvény, pénteken már délután mérkőzést játszottak a gyerekek. Jó lehetőség volt, hogy az U9-U10-es csapatot ketté tudták szedni az edzők, így mindenkinek sokkal több játéklehetőséget tudtak biztosítani a tornán, ami a későbbiekben csak hasznára válik a játékosoknak. Jó hangulatban zajlott le a torna, ahol végül vasárnap eldőlt, hogy az egyik csapat a hatodik, másik a hetedik helyen végzett.

- Két csapattal indultunk ezen a tornán, hogy minden gyereknek megfelelő játék időt tudjak biztosítani, kiélezett mérkőzéseket játszott mindkét csapatunk, melyek végeredménye hol győzelem, hol vereség lett. Mindkét csapat tagjaival megvagyok elégedve, mert remekül küzdöttek és tettek meg mindent a csapatért és egymásért. A csoport kör után a körbeverésekből rosszul jöttünk ki, egyik csapatunk hatodik, míg másik csapatunk hetedik helyen végzett. Gratulálok mindkét csapat tagjainak - mondta Tar Bence edző.

- Nagyon büszke vagyok a gyerekekre! Szívvel - lélekkel küzdöttek ebben a nehéz mezőnyben, és mindent megtettek, ami tőlük telt. Most már látjuk, hogy országos szinten hol tartunk és, hogy hova kell még fejlődnünk. Dolgozunk tovább! – nyilatkozta Vida János edző.

Játékosok: Gyebnár Dénes, Fodor Sándor, Hamza Sándor, Ramotai Patrik, Vidovenyecz Bence, Kádas Viktor, Csollár Ádám, Nóvé Zsolt, Nagy Kolos, Balog Martin, Kovács Zsolt, Kmetykó Milán, Szabó Ákos, Papp Lóránt, Kreisz Gergő

Gratulálunk a csapatoknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!