Straub Dezső Békésen!


Márciusban Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata az „Őrületek tornya” a békési színpadon

Rohanó világban élünk, ennek következtében szinte mindenki kapkod és siet. Ebből adódik, hogy utunkat számtalan kisebb, vagy nagyobb tévedés, baki, félreértés keresztezi melyek következményét hol sírva, hol nevetve viseljük, attól függően, hogy a humorérzékünk mennyire van éppen velünk. Moravetz Levente: Őrületek tornya c. fergeteges vígjátéka szintén az élet helyzetkomikumain alapul.

A darabban adottak az elcserélt ikrek, akik egy toronyházba kerülnek, és óhatatlanul összetévesztik őket. Adott a középkorú házaspár, akik arra készülnek, hogy megcsalják egymást, akár egy liftben is. Ráadásul a nagy kavarodásban eltűnik egy csecsemő, de ez is csak félreértés. Hogy a félreértések özönét nyomon tudjuk követni ebben a hasizmot próbáló káoszban, segítségünkre siet a mindent véleményező házmester, aki igyekszik mindig kibogozni a szálakat.

A budapesti Hadart Színház által bemutatásra kerülő vígjátékban televíziós sorozatokból jól ismert fiatal színészek mellet Ignácként, a férj szereposztásában, a közkedvelt, Jászai Mari-díjas színművészt Straub Dezsőt láthatjuk. Maga a darab rendezője, Háda János, alakítja a házmester szerepét.

Amennyiben ez előadás rövid ismertetője elnyerte a tetszését és szívesen megnézné, nem kell messzire utaznia. 2017. március 23. 19:00 órától a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ színháztermében, (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) a Madzagos Színházbérlet harmadik előadásaként, Önnek is lesz alkalma megtekintenie.

Jegyárak 2700, 3200, 3700 Ft, a választott hely függvényében.

Kedveskedjen szeretteinek, barátainak is és lepje meg őket egy-egy színházjeggyel. 2017. február 28-ig elővételben egységesen 2.700 Ft-os kedvezményes áron megvásárolhatja személyesen intézményünkben az Információs pultnál! Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető! Az akciós jegyvásárlók nyereménysorsoláson vesznek részt, melyben két szerencsés nyertes visszakapja belépőjegyének árát!

Bővebb információ és jegyvásárlás, telefonon a 06-66/411-142/16-os melléken; és a jegy@bekesikultura.hu e-mail címen.

Online jegyvásárlási lehetőségért kattintson ide!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!