Fölényes junior győzelem


Hétvégén junior csapatunk is, csak úgy, mint a felnőttek Szeghalmon játszották le az első "hazai" mérkőzésüket. A szokatlan helyszín és kezdésidő ellenére csapatunk remekül kezdte a mérkőzést. A 6. percben már 6-1-t mutatott az eredményjelző. Így a várakozásoknak megfelelően csapatunk a félidő végére már 29-13-ra vezetett. A második játékrész is hasonlóan folytatódott, esélyt sem adva ellenfelüknek támadásról támadásra nőtt a békési előny. Így végül 54-28-ra nyertek a srácok. Ezáltal továbbá is a tabella második fokán helyezkedik el a csapat pontegyenlőséggel az első helyen álló Nyíregyházával.

Békés-Drén KC - Nyírbátor 54 - 28 (29-13)

Békés: Takács Sz., Pankotai B., Gál A. 2, Juhász Á., Mohácsi B. 4, Pál Sz. 5, Kohlrusz L. 2, Csányi D. 9, Varga L. 4, Kiss R. 4, Magyar B. 6, Vass E. 1, Kovács L. 9, Csige N. 3, Dénes Á. 3, Kádas B. 2.

Nyírbátor legjobb dobói: Rácz R. 7, Zsiga F. 6.

Kádas László (edző): - A szokatlan időpont ellenére egy jó hangulatú, magabiztos győzelmet hozó mérkőzést játszottunk. A "ki nyeri a meccset" kérdése az első negyedórában eldőlt, így lehetőség nyílt a gyakorlásra, a fiatalabbak szerepeltetésére. Gratulálok minden játékosomnak a győzelemhez.

Gratulálunk a csapatnak!

Tételek: 1 - 20 / 50 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!