Mint azt Ásós Géza, a Kira Vendéglő vezetője hírportálunknak elmondta, második alkalommal főzhetett csapatával a Hold utcai piac szokásos éves gasztronómiai fesztiválján.
Nagyon sok elismerést kaptak és túlzás nélkül állítja, szinte éjjel – nappal főztek, hogy ki tudják szolgálni a rengeteg érdeklődőt.
Géza elmondta, nagyon sok ismerős arccal is találkozott, akik az ország más fesztiváljain már megkóstolták főztjüket és most alig várták, hogy újra nálunk étkezhessenek.
A Kira vezetője szerint azért is különlegesen nagy elismerés, hogy sokan voltak rájuk kíváncsiak, mert a Hold utcai piac fesztiválja kifejezetten a gasztronómiára van kihegyezve és ilyenkor egymást érik a különböző különleges, neves étkezdék, kifőzdék, street food büfék standjai.
A Kira vendéglő csapata március 15 –től a szegedi Toros Pálinka fesztiválon főz majd hónap végén a Gyulai Sódarmustrán várja vendégeit.
(X) Reklám