Igazi fejtörést okozhat, hogy hogyan kezdjük és folytassuk a legkisebbek hozzátáplálást, hiszen a tanácsok tárháza végtelen és nem egyszerű kiigazodnunk. Márciusi Bio-konyha szakkörünkön bébiételeket fogunk készíteni hozzáértők segítségével.
Az egyre szélesedő kínálatú babaételek közül a legjobb mégiscsak az, ha mi magunk készítjük el gyermekünknek az ételt friss alapanyagokból. A kezdetben még csak zöldségekből, gyümölcsökből készített bébiételek igazi kedvencei lehetnek a babáknak. Ahogy telnek a hónapok, egyre több ízzel ismertethetjük meg csemeténket. Fontos azonban tudnunk, hogy nem mindegy, hogy mikor és mivel kezdjük el a hozzátáplálást. Márciusi Bio-konyha alkalmunkon vendégeink lesznek a Gólyafészek Bölcsőde dolgozói, akik segítenek eligazodni a hozzátáplálás sűrű útvesztőjében. A délután folyamán megtanulunk bébi ételeket készíteni, melyeket meg is kóstolhatunk majd és lehetőség nyílik arra is, hogy kérdéseket tegyünk fel.
Időpont: 2017. március 24. (péntek) 17 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)
A részvétel ingyenes.
Az ötletek és paraktikák mellett ezúttal is jóhangulattal várjuk az anyukákat, kismamákat és minden kedves érdeklődőt!