Tartjuk a negyedik helyet az Ózd elleni győzelemmel


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Hétvégén hazai pályán lépett pályára csapatunk az Ózd ellen. A várakozásoknak megfelelően egy izgalmas mérkőzést láthatott a békési publikum. Békési góllal indult a találkozó, amire egyből jött is a vendégek válasza. Cifra bombáival rendre a békésnél bolt a vezetés, azonban a vendégek sorra egalizálták az eredményt, a 13. percben 7-7-t mutatott az eredményjelző. A folytatásban azonban Vikor a kapuban jól szállt be, illetve kihasználva ellenfelünk hibáit 13-8-as vezetést sikerült szerezni a 22. percre. A félidő végéig tartva előnyünket mentek pihenőre a csapatok. A félidő után kicsit beragadtak a csapatok, a kapuban mindkét oldalon sorra fogták a lövéseket a kapusok. A békésiek tartották a 3-4 gólos előnyüket a végjátékig. Az utolsó 10 percben azonban a szívós Ózd közelebb tudott kerülni, de pontszerzésre nem volt esélyük.

Békés-Drén KC - Ózdi KC 31 - 29 (17-13)

Békés: Pajkó L. - Herczegh J. 2, Szilágyi D. 3, CIFRA T. 6, Kopcsák J., VARSANDÁN Á. 4, KOVÁCS P. 5. Csere: Domokos D., VIKOR F. (kapusok), OLÁH G. 7 (2), Gazsó P. 1, Sebestyén Cs. 2, Polgár T., Domokos I., Felföldi G., Mezei.

Az Ózd legjobb dobói: Szűcs 5, Padla 5 (1).

Kiállítások: 18, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/3.

Papp Bálint (edző): - Ezt a mérkőzést többször is eldönthettük volna a hatvan perc alatt, a végén azonban így is helyén volt a szívünk és értékes pontokat szereztünk a rangadón.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!