Fölényes junior győzelem


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Városi Sportcsarnok
Junior csapatunk, csak úgy, mint a felnőtt hétvégén az Ózd ellen lépett pályára a Békés Városi Sportcsarnokban. Mondhatni a mérkőzés első pillanatától kezdve a békésiek kezében volt a mérkőzés irányítása, ugyanis a vendég csapat a 7. percben szerezte meg első gólját, amíg csapatunk már 6-ot lőtt. A félidő további részében egyik békési gólt követte a másik, nem igen tudott érvényesülni az ózdi csapat, így a félidőre 25-9-es eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. a Második játékrészben tovább folyt a szép játék, némileg jobban szállt be a játékba a vendég csapat is, és sikerült növelnie góljai számát, azonban a békési gárda gyors könnyű támadásokból szerezte góljainak 50%-t. Kádas László edző lehetőséget biztosított minden játékosának, amivel éltek is a játékosok és gólokká váltották a kapott lehetőséget.

Békés-Drén KC - Ózdi KC 49 - 29 (25-9)

Békés: Takács Sz., Pankotai B., Juhász Á. 2, Gál A. 6, Baji G., Kohlrusz L. 2, Varga L. 2, Kiss R. 9, Magyar B. 6, Kovács L. 4, Csige N. 2, Dénes Á. 3, Baranyai M. 1, Kádas B. 3, Ásós M. 8.

Az ózdiak legjobb dobói: Farkas B. 9, Miklós M. 8.

Kádas László (edző): - A tabella közepén elhelyezkedő Ózd ellen mindig nehéz meccseket játszunk. Jól sikerült a mérkőzésre hangolódás, összefogottan, lendületesen kezdtünk. Jól zárt a védelem, sok ütközéssel és labdaszerzéssel elbizonytalanítottuk ellenfelünket. Látványosan és jó sebességgel kézilabdáztunk, aminek egy nagy gólkülönbségű győzelem lett a vége. A mérkőzés utolsó harmadában már a 2001-es srácok is lehetőséget kaptak a bizonyításra. Hajrá Békés!

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!