Nagyarányú junior győzelem a Székács ellen


Junior csapatunk, csak úgy, mint a felnőttek vasárnap a Törökszentmiklós Székács otthonában léptek pályára. A várakozásoknak megfelelően alakult a mérkőzés, a srácok az első perctől kezdve uralták a mérkőzést. Ezt a 7. perc 2-7-es is eredménye is alátámasztja. Mondhatni nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele, csak a gólkülönbség, amit a félidő végére már 10-22-re állítottak be a fiúk. A második játékrész mondhatni hasonló forgatókönyvvel zajlott, mindenki kellő játéklehetőséget kapott, amivel éltek is a srácok. Így végül nagyarányú 19-47-es győzelemmel zárták a múlt hetet a srácok. Jelenleg is így tartják helyüket a tabella második fokán, pontegyenlőségben az első helyen álló Nyíregyházával.

Törökszentmiklós-Székács - Békés-Drén KC 19 - 47 (10-22)

Békés: Pankotai B., Juhász Á. 1, Magyar B. 7, Ásós M. 9, Kohlrusz L. 4, Kiss R. 7, Kovács L. 5, Csige N. 1, Csányi D. 6, Baranyai M. 4, Varga L. 1, Vass E., Dénes Á. 2.

Székács legjobb dobói: Halász P. 6, Marsi M. 5.

Kádas László (edző): - Sok problémával küzdő ellenfelünket magabiztosan győztük le. Mindkét sorunk motiváltan és kellő koncentrációval küzdött. Gratulálok minden játékosomnak.

Gratulálunk a csapatnak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!