Molnár Ildikó „Szivárvány” című fotó és festmény kiállítása


Molnár Ildikó kiállítása 2017. május 19-én (pénteken) 17.30 órakor nyílik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

Bizonyára sokan jártak már erdőben, akár családdal, akár barátokkal. Mások a hangok, a zörejek, az illatok, mint a városban.

Tisztább a levegő, a szél is másképp fúj. Ha éberek vagyunk, több madárral és állattal is találkozhatunk. Az erdőre sokféleképpen lehet gondolni. Az erdőben le kell lassulni, ki kell kapcsolni a külvilágot.


Molnár Ildikó békéscsabai amatőr művész – ahogy ő fogalmaz - nem fotósként, hanem egyszerű pedagógusként örökíti meg fényképezőgépével a szép és színes pillanatokat. Kirándulásainak kedves pillanatait képein keresztül szeretné megőrizni és megmutatni másoknak, hiszen minden fotójához fűződik valamilyen élménye. Nagyon szeret fotózni, természetben kirándulni, s pedagógusként a gyermekeket is a természet szeretetére neveli. Álma, hogy a ma még csak hobbinak számító fotózásból a későbbiekben igazi fotóssá nője ki magát.


Molnár Ildikó kiállítása 2017. május 19-én (pénteken) 17.30 órakor nyílik a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik Mátyás u. 23-25.).


A kiállítást megnyitja: Tárkány-Kovács József történész
Közreműködik: Örkényi Virág és Szilágyi Klaudia
A kiállítás megtekinthető: 2017. június 14-ig az intézmény nyitvatartási ideje alatt.
Belépés díjtalan!


Nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!