Közgyűlés a Polgárvédelemnél


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békéscsaba
2017. május 9.-én tartott éves Közgyűlését a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség.

A Közgyűlést megtisztelte jelenlétével Dr. Takács Árpád a Békés Megyei Kormány Hivatal főigazgatója, Tóth Tibor tü. dandártábornok tűzoltósági főtanácsos, Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei igazgatója, Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Hajdú Gábor tü. alezredes, Békés Megyei Védelmi Bizottság titkára.

Lipták István a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség elnöke köszöntötte a megjelenteket. A szokásos formaságok – jegyzőkönyv vezető, hitelesítők megválasztása, ill. a napirendi pontok elfogadása után – kezdetét vette az éves Közgyűlés.Beszámoló hangzott el az elmúlt év elvégzett feladatairól és a gazdálkodásról. Sztancs József tü. alezredes, a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette az elvégzett ellenőrzések eredményeit és javasolta a Közgyűlésnek a beszámolók elfogadását.

Elsőnek Dr. Takács Árpád a Békés Megyei Kormány Hivatal főigazgatója nyitotta meg a hozzászólások sorozatát. A beszámolók alapján nagyon jónak ítélte meg a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség elmúlt évi tevékenységét. Biztosította a jelenlévőket, hogy a Békés megyei Kormány Hivatal minden támogatást meg ad a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség, hiszen feladatuk végzése során az emberek életét, biztonságát védik. Gratulált az elvégzett munkához és sok sikert kívánt az elkövetkező feladatok megoldásához.

Tóth Tibor tü. dandártábornok tűzoltósági főtanácsos, Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei igazgatója megköszönte a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség 2016. évi tevékenységét. Sok sikert kívánt az ez évi munkájukhoz, - bízva abban, hogy ebben az évben a munka csak csökkeni fog!

Lipták István a Békés Megyei Katasztrófa-és Polgárvédelmi Szövetség elnöke ismertette a 2017. évi feladatokat és a munkaprogramot.

A Közgyűlés egyhangú szavazással elfogadta a 2016.évi működési,- gazdálkodási és a Felügyelő Bizottsági beszámolókat, valamint a 2017. évi faladatokat és munkaprogramot.

Tételek: 1 - 20 / 38 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!