Szupermaraton: 1200 sportoló a Pajtában, kolbászt is kóstolnak


Forrás: Csabai Kolbászfesztivál - Csabai Rendezvénypajta és Korcsolyapálya
Helyszin: Rendezvénypajta, Békéscsaba - Gyulai út , 65/1
Megjelent: 2017 Május 10. ( Szerda ) 08:10
Módosítva: 2017 Május 10. ( Szerda ) 12:33
Kolbászkóstolóval is hangolnak a 20. Nemzetközi Szupermaraton Békéscsaba – Arad – Békéscsaba résztvevői május 19-én, pénteken 15 órától a békéscsabai, Gyulai úti Rendezvénypajtában.

NYERJ EGY REGISZTRÁCIÓT A SZUPERMARATONRA és mellé egy szál Csabai Kolbászt!

Itt lesz ugyanis a jubileumi sportfesztivál regisztrációja, a rajtszámok kiosztása, a gyorsított határátlépés elintézése az okmányok alapján.

Czeglédi Katalin és Tóth Sándor, a szupermaraton főszervezői elmondták, már 20. évfordulóját ünnepli a hosszútávfutók, kerékpárosok, görkorisok, váltócsapatok rendezvénye, mely iránt idén is óriási az érdeklődés. Ezerkétszáz induló regisztrálhat a Rendezvénypajtában, ahol bulit is szerveznek számukra. Zenél a békéscsabai Kemény Gitár Klub és Szilágyi Attila gitáros, a résztvevők fotófalnál fényképezkedhetnek. Jubileumi kvíz és különböző játékok is szerepelnek a programban. A Rendezvénypajta csapata kolbászkóstolót biztosít, hogy ezzel is erősítsenek a versenyzők a szombati rajt előtt. A regisztrálók igénybe vehetik a Pajta büfészolgáltatásait is, népszerűi ételeik közé tartozik a Pajta és a Tarka Burger.

Úgy volt, hogy Rákóczi Ferenc, az újkígyósi származású, népszerű rádiós műsorvezető is elindul a szupermaratonon, de egy másik, halaszthatatlan program miatt kénytelen lemondani az indulást. Egy hónapja már lefutotta a maratoni távot, és mindenkit arra buzdít, hogy egyéniben vagy csapatban, futva, kerékpárral vagy görkorival induljon, mert óriási élményben lesz része, és kipróbálhatja a teljesítőképességét is.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!