E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Ilcsi Referencia kozmetika Békésen egyedül Diánál!Forrás: Diana Kozmetika Békés Megjelent: 2017 Május 31. ( Szerda ) 14:25
Kovácsné Kozma Diána békési kozmetikus 12 éve a szakma megszállottja. Békésen egyedülálló Ilcsi Referencia kozmetikájában minden bőrproblémára megoldást talál. Erről beszélgettünk Diával:

Miért az Ilcsi!

- A természetesben hiszek és nagyon sok vendégem kifejezetten az ILCSI kozmetikumos kezeléseket keresi, sokan ismernek már, sokan tudják, vannak akik kifejezetten ezért jönnek.

Mi is az az Ilcsi ?

- Az Ilcsi, egy több mint 50 éves MAGYAR termékcsalád. Ilcsi néni egy magyar kozmetikus volt, ő indította el ezt a fantasztikus csodát, innen ered a név. A cég Budapesten működik, saját bio ültetvénnyel, laboratóriummal rendelkezik! Ők állítják össze a termékeket: a szüreteléstől a csomagolásig.

Mitől különleges ez a termékcsalád?

- 2014 májusában az Ilcsi termékcsalád Hungarikum lett, természetes, friss minden bőrproblémára megoldást talál! Rengeteg gyümölcs és zöldség található a termékekben, ami egyértelműen látszik színéről és illatáról.

Milyen korosztályú vendégek járnak a Diána Kozmetikába?

- A tini illetve időskorú vendégeim is vannak. Különböző kezelésekkel minden bőrproblémára megoldást találok, mert az Ilcsi termékvonala nagyon sokrétű!

Ránc, regeneráló, bőrfiatalító, hámlasztó kezelések, gyantázás, festés, smink. Kozmetikai ultrahanggal, illetve bőrfertőtlenítő gépi kezelésekkel várom régi és új vendégeimet.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, keress bátran:

Diana Kozmetika

Kovácsné Kozma Diána – Ilcsi referencia kozmetikus

Tel: + 36 30 / 291 3626

Békés, Hargitta u. 13.

Jelentkezz be, érdeklődj árakról, kezelésekről Facebook-on


Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?