Európa egyik legnagyobb koncertrendezvényén, az idei Sziget Fesztiválon főz Ásós Géza és csapata.
A vendéglő vezetője hírportálunknak elmondta, nagy megtiszteltetésnek és komoly kihívásnak is tartja egyben a lehetőséget, éppen ezért a szokottnál is nagyobb előkészületet igényel majd a Kira kitelepülése augusztus 9 –től 16-ig a Szigetre.
Ásós Géza szerint az már kiderült, hogy más fesztiválokkal ellentétben itt 24 órás megállás nélküli főzésre kell, hogy készüljenek, pontos szervezést és logisztikát igényel, hogy minden alapanyag, emberi erő időben ott legyen, ételből ugyanis nem fogyhatnak ki, állandó választékot kell, hogy tartsanak.
A Kira Sziget Fesztiválos megjelenése is egyedi lesz, nagyobb alapterülettel, egyedi dekorációval, előkészítő helyiséggel, hűtőkamionokkal készülnek a komoly megmérettetésre.
A Sziget fesztiválon a tavalyi évben 8 nap alatt 496 000 vendég fordult meg.
(X) Reklám