Megyei díjátadó ünnepség


Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett tanulmányi versenyek megyei döntőin sikeresen szereplő diákok és felkészítő tanáraik számára június 2-án díjátadó ünnepséget szerveztek Békéscsabán a Békés Megyei Kormányhivatal nagytermében.

A díjazottak az EMMI által szakmailag támogatott versenyeken indultak. A rendezvényre Békés megye általános iskoláiból 54 diák és a versenyre őket felkészítő pedagógus kapott meghívást.

A rendezvényt dr. Takács Árpád a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója és Simon Nóra Edina a POK főosztályvezetője nyitotta meg. Jelen volt Teleki-Szávai Krisztina gyulai és Bánki András békéscsabai tankerületi igazgató is.

Nagy örömünkre szolgált, hogy iskolánkból két diák és pedagógus is részt vehetett az ünnepségen.

Szilágyi Dóra 6.osztályos tanuló és felkészítő tanára, Ráczné Erdei Krisztina a Szép Magyar Beszéd versenyen elért megyei 2.helyezésért részesült elismerésben.

Aleksza Lili 8.osztályos tanuló és felkészítő tanára, Szatmáriné Kocsor Anna a Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny megyei fordulóján elért 2. és a Kárpát-medencei döntőn megszerzett 11.helyezésért kapott elismerést.

Büszkék vagyunk Dórira és Lilire!

Gratulálunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!