Hittantábor a Református Általános Iskolában


Idén nyáron is megrendezésre került a már hagyományos napközis tábor a Szegedi Kis István Református Általános Iskola tanítóinak szervezésében. A tábor 2017. június 19-én vette kezdetét iskolánk Rákóczi utcai épületében.

A táborozó diákok nagyon sok izgalmas és érdekes programon vehettek részt. Minden napot játékos hittanfoglalkozással kezdtünk a templomban. Merítettünk papírt, tanultunk egyházi énekeket, készítettünk makettet, filmet néztünk, uszodában jártunk. Sportvetélkedőben mértük össze ügyességünket. A CsabaPark játszóterét is birtokba vettük. A csütörtöki napot Mezőberényben töltöttük. Ellátogattunk a mentőállomásra, ahol megismerkedhettünk a mentősök fáradságos, veszélyes munkájával. Meglátogattuk a Famíliatészta Kft-t, ott betekinthettünk a tésztakészítés rejtelmeibe. A finom ebéd után a Hosszúfoki Szivattyútelep Bodoki Károly Vízügyi Múzeumába vezetett utunk, ahol ismereteket szereztünk a telephely történetével és működésével kapcsolatban. Kirándulásunk végén megkoszorúztuk Petőfi Sándor emlékművét.

A gyermekek jól érezték magukat és kellemes élményekkel gazdagodtak a nyári szünet első hetében.

A tábor segítői, támogatói voltak:

A Békési Református Egyházközség munkatársai, iskolánk pedagógusai, Bilinszky Atina, Polgár Sára, Békési uszoda, Csapó Pékség, Dübögő Étterem, Panoráma Étterem, Mentőállomás Mezőberény, Famíliatészta Kft, Ottlakán Anna (szülő). Minden kedves segítőnknek köszönjük az áldozatos munkáját!

A Tábor Szervezői

Tételek: 1 - 20 / 105 (6 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!