Érmek az atléták korosztályos bajnokságain


Megjelent: 2017 Október 1. ( Vasárnap ) 17:16
Módosítva: 2017 Október 1. ( Vasárnap ) 19:06
Az 2017-es korosztályos bajnokságoknak idén Miskolc és Budapesten az Ikarus pálya adott otthont. A békési atléták ismét jól szerepeltek.

Az 2017-es korosztályos bajnokságoknak idén Miskolc és Budapesten az Ikarus pálya adott otthont. A békési atléták ismét jól szerepeltek.Az utánpótlás korosztályban Nyeste Ágnes 400 méteren harmadik helyen ért célba, majd másnap 400 méteres gátfutásban is bronzérmet nyert, kitűnő egyéni csúccsal. Molnár Gergő sérüléssel bajlódva 400 méteren 9. lett.A junioroknál Veres Fanni 100 méteres gátfutásban negyedik, 400 méteres gátfutásban, egyéni csúccsal, a hatodik helyen végzett. Gyöngyösi Terézia hatodik helyen fejezte be a versenyt távolugrásban. Fodor József súlylökésben, a verseny legerősebb mezőnyében, hatodik helyezett lett.

Az ifjúságiak mezőnyében Szilágyi Emma kockázatmentes, biztos versenyzéssel lett ezüstérmes az 5000 méteres gyaloglásban. Szilágyi Petra gerelyhajításban, jól versenyezve, 40.95 méterrel a negyedik lett. Sajnos az utolsó dobását érvénytelennek minősítették a versenybírók, amellyel egy bajnoki érmet vettek el tőle.

A serdülők között Veres Barnabás az 5000 méteres gyaloglásban ötödik helyen ért célba.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!