E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83

Békésről jelentkeztek a legtöbben.Forrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2017 Október 4. ( Szerda ) 09:21
Gőzerővel folyik a munkaerő toborzás a békési büntetés végrehajtási intézetbe

2017. október 3-án lesz egy éve, hogy Békés városában megnyílt a Békés Megyei Büntetés- végrehajtási Intézet Toborzó irodája. Több mint 970 önéletrajz érkezett eddig, melyek feldolgozása folyamatos.

Eddig 102 fővel létesített hivatásos jogviszonyt a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, melyből 96 fő jelenleg is állományban van. A számokból is látszik, hogy a lemorzsolódás nagyon csekély.

A jelentkezők illetve a felvételre került személyek többségét Békés, Békéscsaba, Gyula és azokhoz közeli városok, szórvány települések lakosai alkotják. A cél továbbra is az, hogy a helyi és közeli agglomeráció lakosságával töltsük fel a Békésen létesítendő Büntetés- végrehajtási Intézet személyi állományát.

A felvételi eljárások folytatódnak a jelentkezéseket továbbra is fogadják, így aki betöltött 18. életévvel, érettségi bizonyítvánnyal és büntetetlen előélettel rendelkezik, az továbbra is beadhatja önéletrajzát személyesen Békésen a Polgármesteri Hivatal épületében található Toborzó irodában, vagy elektronikus formában a bekestoborzas@bv.gov.hu e-mail címre megküldve.

A börtön építési munkálatai állami kiemelt beruházás keretében zajlanak.

Az építkezés pontos kezdeti időpontja még a városvezetés számára nem ismert, de szinte bizonyos, hogy még ebben az évben elkezdődhetnek a munkálatok.

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?