V. Dr. Hepp Ferenc Gyermek Kosárlabda Kupa


Megjelent: 2017 Október 4. ( Szerda ) 12:52
Módosítva: 2017 Október 13. ( Péntek ) 08:50
2017. szeptember 28-án 9 órától került megrendezésre az V. DR. HEPP FERENC GYERMEK KOSÁRLABDA KUPA az iskola tornatermében. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Hepp Klára és Harkáné Hepp Judit, iskolánk névadójának családtagjai, Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója,Takács Jánosné, iskolánk nyugalmazott igazgatója, valamint Takács János, a BSZSK Kosárlabda Szakosztályának ügyvezető elnöke. Az intézmény vezetősége nevében Deákné Domonkos Julianna intézményvezető köszöntötte a vendégeket, és megnyitotta a rendezvényt.

Ez a torna jó erőfelmérés volt a csapatoknak a kezdődő bajnoki rajt előtt. Színvonalas mérkőzéseket vívtak egymással a meghívott csapatok. A kupa körmérkőzéses lebonyolítással került a győztes csapat birtokába.

A torna eredményei:

Békés - Karcag 49:11

Félegyházi TSI - Szolnok 7:28

Békés - Szolnok 32:23

Karcag - Félegyházi TSI 32:19

Szolnok - Karcag 23:18

Békés - Félegyházi TSI 40:15

A torna végeredménye:

I. Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola Békés
II. Szolnok
III. Karcag
IV. Félegyházi TSI

A torna MVP játékosa a békési Nagy Gáspár Kira, míg a legtöbb pontot szerző játékos Balikó György lett, akik különdíjat vehettek át. Valamennyi csapat kupát és oklevelet kapott, az első három csapat minden tagja éremmel is gazdagodott. A vándorserleget újabb egy évig a házigazda Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola csapata őrizheti.

Az ünnepélyes eredményhirdetésnél az érmeket, kupákat, okleveleket és különdíjakat Harkáné Hepp Judit, Kálmán Tibor, alpolgármester és Takács János adta át.

A torna támogatói:

  • Heppiskola Gyermekeiért Alapítvány
  • BSZSK

Köszönjük az önzetlen támogatást!

Tételek: 1 - 20 / 162 (9 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda