Csütörtökön este mutatják be az Ízig-vérig Békés című könyvet!


Helyszin: Kulturális Központ
Megjelent: 2017 November 8. ( Szerda ) 15:06
Módosítva: 2017 December 6. ( Szerda ) 17:51
A Családért Alapítvány kiadásában, Szegfű Katalin szerkesztésében rövidesen megjelenik az Ízig-vérig Békés című kiadvány, amely 192 színes oldalon, közel 250 fotó segítségével mutatja be sokszínű településünket.

A társadalmi szerkesztőbizottság tagjai hosszú hónapok munkájával 24 fejezetben foglalták össze Békés jelenét. Írnak a város kulturális és egyéb közösségeiről, környezeti-természeti adottságairól, épített és emberi értékeiről, legnagyobb alakjairól, hagyományairól, gasztronómiájáról, sportvilágáról és még sok egyébről.

Az exkluzív kivitelezésű, keménykötésű könyvet Gazsó János és Apáti-Nagy Lajos fotósok az utóbbi egy-másfél évben készített felvételei illusztrálják.

Az Ízig-vérig Békés című kiadványt december 7-én, csütörtökön 17 órától kezdődő ünnepségen mutatják be az olvasóközönségnek. A rendezvény helyszíne a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Jantyik M. u. 21-25.).

Ugyanekkor, ugyanitt nyílik meg a kiadvány elkészítésében nagy segítséget nyújtó Békési Fotós Klubnak szintén Ízig-vérig Békés címet viselő fényképkiállítása.

A kiadvány ekkor lesz először megvásárolható. Zenés műsor, igazi kulturális élmény és szeretetvendégség várja önöket. A belépés díjtalan.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!