Tovább mobilizálódott a Polgárőrség


2017. november 24-én az Országos Polgárőr Szövetség, az Országos Rendőr-főkapitányság és az AEGON Biztosító Zrt. nagy teljesítményű motorkerékpárokat és elektromos kerékpárokat adott át a polgárőröknek.

A Polgárőrség szervezetei közterületi szolgálatellátásának fejlesztése céljából, illetve az OPSZ Motoros Tagozatának megalakulásához, az országos rendőrfőkapitány 10 darab nagy teljesítményű motorkerékpárt, továbbá az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. 11 darab elektromos kerékpárt adott át a megyei (fővárosi) polgárőr szövetségek és polgárőr egyesületek részére 2017. november 24-én, a Készenléti Rendőrség alakuló terén.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány beszédében elmondta, hogy az ORFK számára stratégiai partner az Országos Polgárőr Szövetség. A főkapitány megköszönte, és örömét fejezte ki a hatékony együttműködésért.

Cserkuti Nándor az AEGON Biztosító Zrt. kárrendezési és szolgáltatási igazgatója beszédében kiemelte, hogy 15 éve folyamatos a támogatás részükről, és hozzátette, hogy a mai 11 darab elektromos kerékpár átadása is ennek bizonyítéka.

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke az átvétel után kifejezte köszönetét az ORFK és az AEGON Biztosító Zrt.-nek, valamint elmondta, hogy ezek az eszközök a legjobb helyre kerültek.

Forrás: MTI (OS)

Tételek: 1 - 20 / 51 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!