Még lehet jelentkezni a kommunikációs oktatásra


A Békési Városvédő és Szépítő Egyesület pályázati forrásból kommunikációs tréninget valósít meg várhatóan 2018 legelején.

Harminc személynek díjmentes a 38 órás tanfolyam, amely egyebek mellett a szóbeli és szavakon túli kommunikációról, a pletyka és a hazugság természetéről, a szónoklás tudományáról szól majd. Szó lesz arról is, hogy hogyan dolgoznak a média munkatársai, és milyen sajtóműfajok léteznek. Különös hangsúlyt kap az online médiatérrel kapcsolatos ismeretanyag, beleértve az egyes generációk közötti különbségeket, kommunikációs bukkanókat, veszélyeket. Hogy mi a magyarázata a közösségi média népszerűségének és hogyan illik viselkedni a kibertérben. Téma továbbá a fotózás mikéntje, a reklámok hatékonysága, a filmek erőszakossága és még sok egyéb is.

A 2018 januárjában kezdődő tréning különösen ajánlott a tréning szülőknek, nagyszülőknek, pedagógusoknak, civil szervezetek aktív tagjainak és mindazoknak, akik szeretnék megismerni a modern kor kommunikációs kihívásait és otthonosabban mozogni a 21. századi médiavilágban. Bárki jelentkezhet, életkori vagy egyéb megkötés nincsen. A kommunikációs képzést Szegfű Katalin média- és filmtanár, újságíró-szerkesztő tartja majd. A foglalkozások várhatóan csütörtökön és pénteken a késő délutáni-kora esti órákban lesznek.

Az érdeklődők a bekesivarosvedok.hu honlapon jelentkezhetnek, és a 20/411-77-69-es telefonszámon vagy az info@bekesvarosvedok.hu e-mail címen kérhetnek bővebb tájékoztatást.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!