Tánccal kezdjük az új esztendőt is


Annyira szeretünk táncolni és a jó hangulatú együtt töltött batyus estéket, valamint azt a lassan 9 évet, ami már a hátunk mögött van, hogy eszünk ágában sincs 2018-ban sem felhagyni a tánccal.

Jövőre is minden hónapban egy-egy jeles esemény kapcsán szeretettel invitálunk kicsiket és nagyokat a batyus vendégség keretében megrendezett táncházakba. A legkisebbek népi játékokat, mondókákat és alaplépéseket sajátíthatnak el, a nagyobbak pedig párban, és kört alkotva közösen rophatnak moldvai, szilágysági, eleki és még sorolhatnánk hány fajta tájegység táncaira.

A talpalávalót továbbra is a Suttyomba, a Ludas és a Talléros Zenekar tagjai húzzák.

A programokat Mahovics Tamás néptáncpedagógus vezeti, akinek segítségére nem csak a Belencéres Néptáncegyüttes táncosai lesznek, hanem a tánckarvezetők és az utánpótlás nevelésben részt vevők is: Csipei Judit, Mahovicsné Ladányi Anita, Okányi Mihály, Hankó Tamás és Földesi Márton.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt legközelebb 2018. január 13-án (szombat) 18 órai kezdettel Békésen, a Petőfi u. 21. szám alatt az Újévköszöntő Batyus Táncház alkalmából.

Tony Parsons idézetével kívánunk addig is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Esztendőt:

"Ha a szíved csordultig telt, akkor már nem beszélsz - hanem énekelsz. És ha a szíved túlcsordul, akkor már nem énekelsz - hanem táncolsz."


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!