A Békés Mátrix egy éve számokban!


Milyen volt szerkesztőségünk számára az elmúlt év? Számokban mutatjuk!

A múlt évben 5 687db anyag került fel oldalunkra, mely képsorok, hírek, videók, hirdetések összessége.

 

2017-ben több mint 300 partnerrel dolgozhattunk együtt, több mint nyolcvan százalékukkal már több mint 7 éve folyamatosan.

 

Az óesztendőben több mint 128 ezer darab új fotót mutattunk be olvasóinknak. Ha az összes képet egyszerre kinyomtatnák, akkor minden békési lakosnak hat és fél darabot adhatnák ajándékba. Egymásmellé fektetve a papírképeket két darab szabványméretű kézilabdapályát tudnánk velük beborítani.

 

Tavaly közel 3 ezer hírt és cikket közöltünk az oldalon, ha mindegyiket egyenként kinyomtatnák, bekötnénk, akkor egy olyan méretű könyvet kapnánk, amely egyenlő lenne három egymásra helyezett Békés Város Néprajza című könyv vastagságával.

 

2017-ben a Békés Tv-től és partnereinktől több mint 300 videót közöltünk, amelyeket ha egymás után sorba lejátszanánk, négy napon át, 24 órában megszakítás nélkül lehetne nézni őket.

 

És végezetül az elmúlt évben naponta átlagosan 7 ezer látogató járt nálunk, akik így összesen mintegy 7,5 millió oldal anyagot lapoztak fel hírportálunk tartalmából 2017-ben.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!