Békési hagyományos ételek a januári Bio-konyhában


Az új évben is folytatódik a Bio-konyha szakkör, Csarnai Erzsébet élelmiszermérnök vezetésével.

Első alkalommal 2018. január 26-án, pénteken 17 órától békési hagyományos ételek történetével, elkészítési módjával, apróbb paktikáival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Szó lesz a laposborsó levesről, a tejfölös lángosról, és a bemutató végén meg is kóstolhatjuk az elkészült remekműveket.

Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes hangulatban kívánja felidézni, újratanulni a hagyományos békési ételek elkészítésének fortélyait.

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ (Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

A részvétel ingyenes.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!