Hasznos programok a Dózsa utcai klubban!


Szeretetteli és hasznos programok történtek májusban is a Dózsa utcai Családi Kör Idősek Nappali Ellátása és Fogyatékkal élők Nappali Ellátását nyújtó Intézményben, melyet a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ működtet.

A szakemberek Nyugdíjas találkozót szervezetek Békéserdőn; szalonnát sütöttek; majd teadélutánt is tartottak. Az egészséges életmód fenntartását hangsúlyozva Bioklinikai előadást tartottak. A hétköznapokban kézműve foglalkozásokkal színesítik az eltöltött időt; mindezek mellett a süteménysütéshez közösen törtek diót, mely idő alatt a régi hagyományokhoz kapcsolódóan énekelnek, nótáznak. A minden hónapban megrendezésre kerülő sütő-főző alkalmon közösen kaporlevest főztek és ehhez desszertet készítettek.
Július sem marad értékes program nélkül, fürdőlátogatást tervezünk, ismét közösen fogunk szalonnát sütni az udvarunkon erre kialakított alkalmas helyen; és Régi Idők Mozija programsorozatunkban filmvetítésre kerül sor.
Ízelítőül a májusi programokból mutatunk néhány kedves fotót!
Jöjjenek el hozzánk, legyenek részesei a vidámságnak, a hagyományainknak!
Mindenkit szeretettel várunk a Dózsa utca 40. sz. alatt hétfőtől csütörtökig fél 8 és 16 óra között; illetve pénteken fél 8 és 13 óra között. ​


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!