Fuvolaszó és élmények


Idén 25. alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Fuvolakurzus, melyre a zene iránt érdeklődő fiatalokat vártuk.

A hagyományokhoz híven az oktatás helyszínéül a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát választottuk a Petőfi utcán, melynek ezúton is köszönjük a sok segítséget. Köszönjük továbbá oktatóinknak is, Kozma András és Regős Imre fuvolaművészeknek, akik felejthetetlenné varázsolták a kurzushallgatók itt töltött napjait.

A hallgatóknak a 6 nap alatt a komoly szakmai munka mellett sikerült kikapcsolódniuk és pihenniük is, hiszen a Békés-tarhosi Zenei Napok esti koncertjei, a fagyizással töltött esték, a közös activitizések és az esti nagy beszélgetések sem maradhattak el. A XXV. Nemzetközi Fuvolakurzust záróhangversennyel fejeztük be, melyet egy nappal korábban a diákok házi hangversenye előzött meg. A zárón minden hallgató oklevelet kapott, szakmai fejlődésük elismeréseként.

Egy igazán tartalmas és vidám fuvolakurzust zárhattunk idén is, így nem kívánhatunk többet a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ nevében, mint hogy jövőre is ugyanilyen emlékezetes kurzuson vehessünk részt.

/Fotó: GA-Pix Fotó/


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!