Kihelyezett elnöki fórum


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Mezőhegyes
Az Országos Polgárőr szövetség augusztus 10-én Mezőhegyesen, a Polgármesteri Hivatal Dísztermében tartotta a kihelyezett elnöki fórumát.

Dr. Túrós András az OPSZ elnöke által vezetett elnöki fórumon az aktuális és megoldásra váró feladatok kerültek megbeszélésre. A nyílt, őszinte vélemények elhangzása után az OPSZ elnöke összefoglalta fórumon elhangzottakat.

Elismerni és díjazni kell a kiemelkedő közterületi járőrszolgálatok végző polgárőröket és egyesületeket 2019-ben. Egységes gépkocsi arculatot kell bevezetni. Az ORFK-val közös központi ügyeleti rendszert kell kidolgozni Budapesten, illetve régiós szinten. Ki kell dolgozni, hogy milyen szolgáltatást nyújt az OPSZ a megyei Szövetségeknek és a tagegyesületeknek, valamint a megyei Szövetségek jelentési kötelezettségeit az OPSZ felé.

Továbbá az előttünk álló időszakban modernizálni kell az OPSZ sajtóját és a kommunikációját.

A fórum zárásaként Dr. Túrós András köszöntötte Batiz Istvánt, a Csongrád Megyei Polgárőrök Szervezetek Szövetségének elnökét, 60. születésnapja alkalmából. Ennek kapcsán az országos rendőrfőkapitány aranygyűrűt, az OPSZ elnöke pedig az Országos Polgárőr Szövetség "Polgárőr Érdemkereszt" arany fokozatát adományozta a Csongrád Megyei Szövetség elnökének.

 

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!