Családi Nap


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés
Megjelent: 2018 Augusztus 14. ( Kedd ) 10:51
Módosítva: 2018 Augusztus 22. ( Szerda ) 22:02
A Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési Szervezete 2018. augusztus 11-én BONTSUK LE A FALAT (az EFOP-1.3.5-16 kódszámú „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével”) című pályázat keretében Családi napot szervezett.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Deákné Domonkos Julianna Önkormányzati képviselő, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnök, Sávolt János a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesület Etikai Bizottság elnöke.

Laukó András a Békési Helyi Szervezet vezetője köszöntötte a megjelenteket. Ismertette a családi nap programját. ( sétakocsikázás, ügyességi vetélkedők, kispályás labdarúgás…stb..) melyben fő hangsúlyként a közösség formálása, kialakítása volt a cél.

Deákné Domonkos Julianna Önkormányzati képviselő örömét fejezte ki, hogy nagyon sokan kilátogattak a rendezvényre. Kellemes időtöltést, jó szórakozást kívánt mindenkinek.

Az árnyékot adó fák alatt, délelőtt folyamán a kötetlen baráti beszélgetések, egységgé kovácsolta a Családi nap résztvevőit. Az elkészült finom bográcsos ételt közösen, jó ízűen fogyasztották el.

Tételek: 1 - 20 / 90 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!