Kislány nyerte a Madzagfalvi Kishalfogó Versenyt


A Madzagfalvi Napok harmadik délelőttjén, a sok éves hagyományt megtartva, az Élővíz-csatorna Erzsébet-ligeti partszakaszán, a Békési Horgász Egyesület szervezésében került megrendezésre a 3-14 éves gyermekeknek meghirdetett Madzagfalvi Kishalfogó Verseny.

Dacolva a korán keléssel, a 8:00 órától kezdődő versenyre 23 kis horgász nevezett be a helyszínen és foglalta el a kisorsolt "pecázó helyét". A 10:00 óráig tartó megmérettetésen a lelkesedés, a türelem, a tudás és nem utolsó sorban a horgász szerencse ez alkalommal egy kislányt, Nagy Nikolettát repítette a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. A kifogott halak súlyának összesítése alapján 555 grammal ő érte el a legjobb eredményt.

A verseny végén Izsó Gábor polgármester úr adta át a legjobbaknak járó kupákat és érmeket, valamint minden versenyző átvehetett tőle egy-egy szponzoroktól származó értékes horgászajándékot.

Fogott súly alapján a verseny nyertesei:

I. helyezett: Nagy Nikoletta

II. helyezett: Ramotai Patrik Benjamin

III. helyezett: Pocsai Levente

Különdíj:

- legnagyobb hal:Ramotai Patrik Benjamin

- legtöbb darabszám: Pocsai Levente

Támogatók: KHESZ, Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, Lipták Pál, Öreg Gumis, Jákó Díszállat és Horgász Szaküzlet, Gál László, Szeki Horgászbolt, Czira László

Fotó: Virág István


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!