INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLAT A SZEMÜVEGEK HÁZÁBAN!


Októberben díjtalan látásvizsgálattal, AKCIÓKKAL, kedves és szakértő kiszolgálással várunk szeretettel mindenkit!

A látásvizsgálat során megállapítjuk, milyen szemüveges korrekcióra van szükség, megvizsgáljuk a látását a különböző távolságokra, hogy ne jelentsen kihívást a vezetés, egyszerűbbé váljon a munka a számítógépen, és pihentető élményt jelentsen az olvasás.
A vizsgálatot szakképzett, felsőfokú végzettséggel rendelkező optometristák végzik sok évtizedes tapasztalattal, a jelenleg forgalomban kapható legmodernebb vizsgáló berendezésekkel.
A vizsgálat októberben díjtalan, nem jár vásárlási kötelezettséggel! Minden esetben ellátjuk tanácsokkal, milyen korrekciós megoldás lenne a legtökéletesebb az életstílusához. Ha szemüveget is készíttet, azért különösen hálásak vagyunk! Az üzletben több, mint 1000 szemüvegkeretből biztosan megtaláljuk a megfelelőt, a szemüveglencsék minőségére pedig a japán, HOYA márkájú lencsék jelentik a garanciát! Hogy megkönnyítsük a döntést, akcióval is készültünk erre a hónapra!
A látásvizsgálatra bejelentkezhet személyesen az üzletben vagy telefonon az alábbi telefonszámok egyikén: 66/413-938 és 66/643-484

Várjuk szeretettel a már megszokott helyen, Békésen, a szökőkútnál!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!