U14: a végére belerázódtak a srácok


Forrás: Békési Férfi Kézilabda Club
Helyszin: Gyöngyös
U14-es csapatunk hétvégén Gyöngyösre utazott, ahol két mérkőzés várt a srácokra.

A Balmazújvárossal kezdték a napot a srácok, fej-fej mellett küzdött a két csapat, amiből végül jobban jött ki a csapatunk a félidőre és 8-9-es állás mellett mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban szünet után kiegyenlitett a Balmaz, sőt még előnyre is tett szert perceken belül 11-9-re javitották az eredményt. Innentől rendre lépés előnybe volt a Balmazújváros és végül nyert is 23-18-ra.

A második mérkőzést a hazai Gyöngyös ellen játszották a srácok. Az első 5 percben felváltva estek a gólok, majd a remek védekezéssel sikerült előnyre szert tenni percek alatt 3-6-ra módositották az eredményt. A félidő végére sikerült növelni az előnyt és 6-10-re. A második játékrészben tartva az előnyt sikerült végül 15-19-re nyerni a hazaiak ellen.

- Az őszi szünetet kihasználva napi két edzéssel készültünk a héten. Az első mérkőzésen görcsösen, bizonytalanul játszottunk, nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket. A második meccsen összeállt a védekezésünk és így magabiztos győzelmet arattunk a házigazda Gyöngyös ellen. Mindkét mérkőzés jól szolgálta fiataljaink képzését. - nyilatkozta Kádas László, edző.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!